Prijzen

Je hebt als consument altijd recht op transparante prijzen. Daarom dat wij de prijs duidelijk vermelden zodat er voor jou geen twijfel kan bestaan.

We zijn/komen uit een zeer moeilijke periode met de COVID-19 pandemie, weken van verplicht sluiten…. ik kan hier uitgebreid over schrijven zodat niemand er iets van begrijpt (denk aan de persconferenties van onze excellenties). Maar ik hou het kort en duidelijk, onze prijzen blijven onveranderd:

Dameskapsalon

Brushing: We halen het maximum uit je brushing, na het drogen rollen we de haren op velcro-rollers want dat vormt de stevigste basis. Zo kan jij jou haren langer in vorm houden. Basis drogen: Is een zorgvuldige styling die slechts 15 minuten duurt, het is dus niet alleen een snelle maar ook betaalbare behandeling.
basis drogen

€ 15

basis drogen half lang

€ 17

basis drogen lang

€ 19

brushing kort
all-in

€ 22

brushing half lang
all-in

€ 24

brushing lang
all-in

€ 26

HerenKapsalon

Wij knippen sedert de coronamaatregelen alleen op gewassen haren, dit uit voorzorg en om de hygiëne te kunnen garanderen.

En met onze “Luxury Menu” laat je je eens wat extra verwennen. Je gunt jezelf gewoon iets extra. Van tijd tot tijd verdienen we immers allemaal een kleine verwennerij.

HIJ
luxury
Je haren worden gewassen en in model geknipt. Na de knipbeurt spoelen we je haar een 2de keer en je krijgt een massage met een heerlijke hair tonic. Dan nemen we met scheermesje en voedende crème je haarcontouren perfect onder handen. Tenslotte stylen we je haar desgewenst met gel of wax.

€ 25

color a man
De kleurtechniek voor mannen is net wat subtieler dan die voor vrouwen. en je oogt weer jaren jonger. Na het kleuren worden de haren afgewerkt met een luxury haarsnit

€ 55

kinderKapsalon

kids
girls & boys -6 jaar

€ 15

girls & boys -12 jaar

€ 18

Deze prijslijst is een greep uit ons behandelingsaanbod, en zal in overleg met de klant worden afgestemd op jou wensen, wij geven jou graag een persoonlijk advies op maat.

Prijzen vanaf 1 augustus 2020