Prijzen

Je hebt als consument altijd recht op transparante prijzen. Daarom dat wij de prijs duidelijk vermelden zodat er voor jou geen twijfel kan bestaan.

Het zal jou niet ontgaan zijn dat nagenoeg alles en iedereen de voorbije 2 jaren zijn prijzen heeft verhoogd. ook onze producten zijn in die voorbije 2 jaar danig duurder geworden. Als gevolg daarvan ontkomen wij er helaas ook niet aan om onze prijzen na 2 jaar, met ingang van 1 januari 2019, aan te passen:

Dameskapsalon

Brushing: We halen het maximum uit je brushing, na het drogen rollen we de haren op velcro-rollers want dat vormt de stevigste basis. Zo kan jij jou haren langer in vorm houden. Basis drogen: Is een zorgvuldige styling die slechts 15 minuten duurt, het is dus niet alleen een snelle maar ook betaalbare behandeling.
basis drogen

€ 15

basis drogen half lang

€ 17

basis drogen lang

€ 19

brushing kort
all-in

€ 21

brushing half lang
all-in

€ 23

brushing lang
all-in

€ 25

HerenKapsalon

Wij bedachten 2 menu’s die speciaal voor mannen bedoeld zijn. Met het “Luxury Menu” laat je je eens wat extra verwennen. Je gunt jezelf gewoon iets extra. Van tijd tot tijd verdienen we immers allemaal een kleine verwennerij.

En voor wie de zaken toch liever wat eenvoudiger en goedkoper aanpakt, hebben we ook een “Premium Menu” opgesteld.

HIJ
premium
Je haren worden in model geknipt (in principe) op droog haar. We stylen je haar desgewenst met gel of wax.

€ 21

luxury
Je haren worden gewassen en in model geknipt. Na de knipbeurt spoelen we je haar een 2de keer en je krijgt een massage met een heerlijke hair tonic. Dan nemen we met scheermesje en voedende crème je haarcontouren perfect onder handen. Tenslotte stylen we je haar desgewenst met gel of wax.

€ 25

color a man
De kleurtechniek voor mannen is net wat subtieler dan die voor vrouwen. en je oogt weer jaren jonger. Na het kleuren worden de haren afgewerkt met een luxury haarsnit

€ 55

kinderKapsalon

kids
girls & boys -6 jaar

€ 14

girls & boys -12 jaar

€ 17

Deze prijslijst is een greep uit ons behandelingsaanbod, en zal in overleg met de klant worden afgestemd op jou wensen, wij geven jou graag een persoonlijk advies op maat.