AFFINAGE Kitoko Advanced Hair Therapy.

Ervaar Kitoko® Advanced Hair Therapy, een luxe range van zeer effectieve producten. Voor zowel salon- als thuisbehandelingen die garant staan voor de meest professionele behandeling van hoofdhuid en haar. Geïnspireerd op de rijke en natuurlijke bronnen van Afrika.

Kitoko© Advanced Hair Therapy biedt een bijzonder zintuiglijke verwenbeurt en tegelijk een therapeutische benadering op het gebied van professionele haarverzorging. Vandaag, morgen, altijd! De natuurlijke plantenextracten in Kitoko© zijn specifiek geselecteerd door ons laboratorium. Vanwege hun verjongende en herstellende eigenschappen staan zij garant voor geweldig, gezond en mooi haar.

Iedere lijn maakt gebruik van zijn unieke combinatie en zorgt zo voor een maximale effectiviteit op het gewenste specifieke niveau. Gecombineerd met onze Electron Acceptor Technologie© en ultramilde formules, 100% vrij van sulfaten, parabenen, wax en minerale oliën. Kitoko© Advanced Hair Therapy presenteert een natuurlijk uitgebalanceerde, kleurbeschermende range van producten, die bijzonder geschikt zijn voor haar en huid. Kitoko biedt een luxe, zintuiglijke en stemmingsbevorderende ervaring.

Onze filosofie:

Kitoko© betekent ‘mooi’ en is afkomstig uit het Lingala, een taal die wordt gesproken in Centraal West Afrika. Dit is de basis van onze filosofie voor de gehele Kitoko© Advanced Hair Therapy lijn. Deskundige producten voor iedereen, die zorgen voor mooie, ongeëvenaarde resultaten die gezondheid en vitaliteit uitstralen en die garant staan voor het ultieme gevoel van wellbeing.

Producten die in ons salon gebruikt en verkocht worden.
Bezoek ook eens onze webshop!

Laatste Update op 5 november 2019 door Jean

No Replies to "AFFINAGE Kitoko Advanced Hair Therapy."