Kapsels lente / zomer 2019

Laatst bijgewerkt op door Jean

Onze favoriete kapsels en looks

Goed, de winter is achter de rug, we kunnen beginnen uitkijken naar de mooie dagen. Je kan overwegen om even snel naar de kapper te gaan voor, al dan niet, een kleine verandering. Of je kiest voor een nieuwe look. Hoe dan ook je bent op de juiste plek om inspiratie op te doen. Hier zijn de nieuwste haarstijlen lente / zomer 2019 gespot door je kapper!

1/6

De franje

De volle retro-franje is terug. Het geeft meteen een vleugje frisheid aan je kapsel en kan je gezicht volledig transformeren. De overgang naar zo’n verandering is vaak niet gemakkelijk en velen durven de sprong niet te wagen. Als je deze zomer alle ogen op jou gericht wil hebben, kies dan voor een gedurfde en duidelijke pony!

2/6

De hoge paardenstaart

De hoge paardenstaart, het iconische kapsel van Ariana Grande, is deze zomer ook in de mode. En nog meer als je het combineert met een accessoire, een terugblik op de jaren ’90.

3/6

Kort, kort, kort

De korte haircuts zijn helemaal in deze zomer! Ja, het is eng om te zien hoe de kapper je mooie haar nadert en de eerste knip geeft, maar zoals Coco Chanel zei: “Een vrouw die haar haar knipt, is een vrouw die op het punt staat haar leven te veranderen”.

4/6

De platina blonde bob

Wanneer je deze zomer een gewaagde haarkleur verkiest, ga dan voor platina blond! Combineer het met een bob tot aan de kin om helemaal ‘in’ te zijn.

5/6

De korte pony

Afgelopen zomer zag je iedereen met een pony à la Bardot lopen. Ook deze zomer krijgt de pony een plaats, maar de ponyversie van de jaren ’50 is nu weer hot! Dit kapsel is al gespot tijdens verschillende modeshows, zoals Miu Miu of Prada. Hieronder staat waarschijnlijk de beste ambassadrice van deze gewaagde look!

6/6

Pasteltinten

Zachte pastels zijn ook een echte kapseltrend voor deze lente / zomer 2019. In tegenstelling tot vorige seizoenen, zullen we deze zomer een kleur kiezen die meer op een sluier van kleur op je haar lijkt. Het is de bedoeling om een ​​soort eenhoorneffect te creëren.

No Replies to "Kapsels lente / zomer 2019"