De permanent is terug !

Een permanent geeft je een vrolijk uiterlijk.

Een permanent geeft je een sprankelend uiterlijk.

Krullen zijn altijd trendy geweest, vooral golvend haar was het afgelopen jaar in. Maar niet iedereen is gezegend met natuurkrullen. Als je steil haar had, gebruikte je een krultang of een watergolf om het haar krullerig te maken. Helaas was de pracht snel verdwenen, kon permanent geen krullen produceren.

Nu is de permanent terug en zijn de krullen natuurlijker. Permanenten waren in de jaren 80 gebruikelijk, maar maak je geen zorgen, permanenten zijn tegenwoordig zacht voor het haar en ze zien er niet meer zo kunstmatig uit als vroeger.

Permanent

De moderne permanent is vrij casual, nu worden geweldige krullen aangekondigd, ze lijken niet stijf en zijn heel natuurlijk. Grote krulspelden worden gebruikt, de “botten” zijn uit. Het resultaat is nog beter als er krulspelden met verschillende diameters worden gebruikt. Bovendien hoeven de krullen niet direct in de haarlijn te worden opgenomen, ze worden in verschillende lengtes geïntroduceerd. Als gevolg hiervan zijn de golven heel natuurlijk en niet langer kunstmatig en volumineus.

Wat moet worden overwogen voor een permanent?

Zoals eerder, is het natuurlijk een chemische behandeling van het haar. Krullen kunnen alleen ontstaan ​​wanneer de haarstructuur is omgevormd. Bepaalde stoffen in het haar worden opgelost en krullen gemaakt. Voor het haar is deze behandeling natuurlijk erg stressvol en draagt ​​niet bij aan de zorg. Hoewel de permanent van vandaag erg zachtaardig is, denkt iedereen nog steeds dat het niet gezond is voor het haar.

Bron: J. O. Fricke

Laatste Update op 5 november 2019 door Jean

No Replies to "De permanent is terug !"