De beste mannensnitten voor zomer 2019 zijn allesbehalve saai!

Laatst bijgewerkt op door Jean

In 2019 variëren de haarsnitten voor mannen van kort en gestructureerd tot lang en rommelig. Hoewel er steeds nieuwe haarstijlen verschijnen in barbershops en ervaren kappers voortdurend stilistische grenzen verleggen om de modernste snitten en stijlen te creëren, helpt het natuurlijk om te weten wat er op dit moment populair is. Van klassieke tot moderne stijlen… dit zijn de beste kapsels voor heren om dit jaar mee voor de dag te komen.

Korte kapsels voor mannen zullen altijd populair zijn, maar middellange en lange kapsels zijn de laatste jaren ook een favoriet geweest. Sterker nog… mannen kunnen een comb over, een kuif, een slickback undercut of een fohawk (namaak mohawk) stijlen met kort en medium haar, wat bijdraagt ​​aan de veelzijdigheid van het kort houden van de nekpartij en het laten groeien van je lengtes bovenaan.

Niettemin zijn het de getextureerde crop, franje, fade, undercut, brushback en andere klassieke stijlen die in “korte zijden, lange top” -kapsels passen. De meeste van deze combinaties werken voor alle haartypes, texturen en lengtes. Met name mannen met dik, golvend en krullend haar hebben geen problemen bij het vinden van een stijlvol kapsel.

Populaire Haarstijlen voor Mannen…

Het kiezen van een goed lang, middellang of kort kapsel kan het verschil maken in uw persoonlijke stijl. Hoewel deze coole korte herenkapsels gemakkelijk te onderhouden en te stylen zijn – doe gewoon wat product door je haar als je een professionele uitstraling nodig hebt – zijn de langere stijlen net zo trendy en sexy.

Laten we nu eens kijken naar de populairste kapsels van 2019 voor mannen.

1.- Variatie in nekpartij en zijkanten:

.

.

2.- Variatie in lengtes & stijlen top:

.

.

3.- Variatie in lang haar:

No Replies to "De beste mannensnitten voor zomer 2019 zijn allesbehalve saai!"